Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Világszenzáció: A kiirthatatlan magyar gén

2009.11.12

Világszenzáció: A kiirthatatlan magyar gén

Szerző: Dr. Árkay László

 


A montreáli McGill Egyetem kiváló professzora, Wilder Penfield néhány évvel ezelőtt megbízatást kapott a Rockefeller Alapítványtól, hogy kutassa ki és bizonyítsa be, van-e és m e l y i k  az a génfajta, amely a földünkön alapvető gén. Ez lett volna a feladat, amelyre az egyetemi tanár óriási támogatást kapott. A ki nem mondott, de valódi célja volt a kutatási feladat-adásnak, hogy a szemita gént találják meg mint ilyen felsőbbrendű gént.

Egy egész munkacsoport dolgozott rajta. Hosszú évek után meg is találták a keresett gént, de nem egyet. Kettőt! Megállapították eme KETTŐRŐL, hogy ezeket ugyan évszázadokon, generációkon át - el lehet ideiglenesen nyomni, de aztán újra feltörnek, míg például a germán vagy a néger elsenyved, eltűnik. Ezek a megtalált gének évszázadok után is feltörnek: s a kettő üti egymást.

Pillanatnyilag az egyik gén a másikat elnyomhatja, össze is házasodhatnak, de a 3., 4., 5., generáció után feltör egyikük, és kizárólagosan fog URALKODNI.

A W. Penfield-féle kutatócsoport tehát megtalálta ugyan a remélt szemita gént is, de talált egy másik ilyen fölényes gént, amelyiknek nincs neve.

Erről a másodikról Penfield professzor azt rögzítette le jelentésében, hogy ennek legtisztább képviselője a Közép-Európában élő és ma MAGYARNAK nevezett náció, de hozzátette végső tanulmányi jelentésében, hogy földgömbünk ÖT teljesen szétszórt pontján ugyancsak megtalálható UGYANEZ a második gén.

Eme, - szemita barát - Rockefeller Alapítvány reményét tönkretevő eredmény következménye volt, hogy az Alapítvány azonnal törölte a támogatását, megtiltotta a jelentés közzétételét és annak kinyomtatását.

Erősen kétlem, hogy az valaha is napvilágot lát. "Egy alkalommal kezemben volt ez a zárójelentés. A Bizottság szakértői jelentésében megadott 5 pont "folt". Ez – teszi hozzá Árkay – egészen misztikusan tökéletesen azonos azzal az öt folttal a földgömbön, ahol a pentatonikus ötfokú magyar NÉPZENE létezik." De most jön még a java!

"Baráth Tibor professzor kedves barátommal volt 2-3 éve" - folytatja beszámolóját Árkay - egy nem mindennapi telefonbeszélgetésem.

Ekkor ezeket mondta nekem Tibor: "Ő nem ismeri a népdalt, nem zenész. Van neki egy világtérképe, amelyen feltüntette, hol találtak az őskortól kezdve, akármilyen ős magyar vagy bármilyen más nyelven olvasható, MEGFEJTHETŐ FELIRATOKAT. De bavallja, nem érti, mert a föld öt helyén vannak teljesen szétszóródva.


"Erre elkezdtem hegyezni a fülemet. "Melyik öt helyen?" - kérdeztem.


"Hát" - mondta Tibor 1. Magyarországon és Közép-Ázsia Ural környékén, de nem szláv területeken, 2. A Távol-Keleten Kínában és Japánban, 3. Közép-Afrikában, 4. Az amerikai Indián vidékeken és 5. Skóciában.

Hát majdnem leültem! Ezek a foltok ugyanis hajszálra azonosak a pentatonikus zene 5 nagy foltjával és a Penfield Bizottság-féle vércsoport foltokkal. Ez a három egymástól teljesen külön irányból, a népzene kutatás, a népcsoport kutatás és az ősrégészet teréről származó BIZONYÍTÉKOK adatait hozza egy nevezőre! "Hát akkor miért vagyunk begyulladva? - kérdezi Árkay.

" Minket nem lehet kiirtani, feltörünk, nem vagyunk egyedül! Miénk a jövő!!"

 (Nemzetőr)