Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A fasisztázó Köves rabbi áramot vezetett a kerítésébe - neki szabad?

2009.07.13
 
 
 

Az izraeli héber nyelvű írott és nyomtatott sajtó az elmúlt hetekben kínosan ügyelt arra, hogy egyetlen szót se írjon a Magyarországon zajló rendőrterrorról, a Magyar Gárda elleni koncepciós perről és a Jobbikról. A rendőrterrort ők persze „a magyar fasiszta csőcselék” elleni jogos és szükséges kormányzati föllépésként szokták emlegetni. 

 

 

Érdekes módon eltűnt Jehuda Lahav is, ez a vén bolsi hazudozó, aki nemrégiben azt állította a Jediot Áháronot című napilapban, hogy a Tettrekész rendőri szakszervezet hírlevelében a zsidók elleni fegyveres harcra buzdítanak. A vén gazember, a Vörös Hadsereg egykori veterán tolmácsa azóta egyáltalán nem ír lapjában, a Jediot Áháronotban. Persze az is lehet, hogy csak a mi figyelmünket kerülték el a magyargyűlölő legújabb opuszai.  

 

 
A Magyarországon kormányzati megrendelésre kivitelezett hatósági terrorról, a Magyar Gárdáról és a Jobbik elleni hadjáratról Izraelben mostanában hallgatnak, mintha semmi közük nem lenne ezekhez az eseményekhez. Mintha Bajnai Gordon legutóbbi izraeli útjának egyik legfontosabb témája a vendéglátók részéről nem a Jobbik és a Magyar Gárda tevékenysége lett volna. Mintha a “magyar” rendőrségnek a nemzet java ellen bevetett terrorista osztagait nem izraeliek képezték volna ki, fölszerelésüket, beleértve a vízágyukat is, nem az Ígéret Földjéről kapták volna. Az eddigi héber hallgatás valószínűleg nem véletlen. 
 
A Chabad.info című héber nyelvű hírportál azonban megtörte ezt a hosszú hallgatást, s nem sokkal ezelőtt világgá röpítette a döbbenetes hírt, miszerint a Hábád nevű zsidó misztikus szekta vezérének életére törnek a magyarországi antiszemiták. (Arról a zsidó vallási mozgalomról van szó, amelynek hívei hanuka ünnepén teleállogatják Budapest utcáit, tereit hanukijákkal, azaz kilencágú hanuka-gyertyatartókkal – a szerk.) 
 
A Chabad.info hírportál a szenzációs hírt nem másra, mint az általa “vezető magyar újságírónak” kikiáltott Bus Istvánra hivatkozva jelentette. (Bus István egyébként a Playboy magyar kiadása című, jórészt zsidók írta szennylap főszerkesztő-helyettese – a szerk.) Bus barátunk azt is közölte a zsidó szekta portáljával, hogy a Hábád magyarországi vezérét, Köves Slomo rabbit ért halálos fenyegetés miatt a budapesti hitközség a derék magyar rendőrséghez fordult 24 órás személyi védelemért. 
 
Köves Slomo rabbi újságíróknak elmondta: attól tart, hogy Budapesten is megismétlődik az az iszonyatos tragédia, ami nemrégiben szektája tagjait érte az indiai Bombay városában... “A családom halálos fenyegetést kapott”, mondta Köves rabbi a sajtónak, majd hozzátette, hogy ő már meg is tette a kellő elővigyázatossági lépést, azaz a lakóházát körülvevő magas drótkerítésbe nagyfeszültségű áramot vezetett. (Neki szabad.) 
 

Orbán Viktor Köves rabbival parolázik, miközben a Fidesz elnökének kezében a zsidó rasszista megnyilvánulásai miatt a Fővárosi Ítélőtábla által jogerősen elmarasztalt Naftali Kraus könyve díszeleg
A rabbi elmesélte még, hogy minden elővigyázatossága ellenére a múlt szombaton “a Magyar Gárda nevű antiszemita csoport” tagjai megtámadták őt és két gyermekét. “Gyermekeimmel mentünk a zsinagógába, amikor a Magyar Gárda nevű csoport tagjai ezt kiabálták felénk: >> Zsidó férgek! Megölünk benneteket, készüljetek föl az akasztásos halálra! <<” – nyilatkozta Köves Slomo, majd hozzátette, hogy a félelmetes eset után kérték a rendőri biztosítást. (Életszerű, főleg a kifejezésmód, ugye?)
 
A héber portál ezután hírmagyarázatként hozzáfűzi: “A Magyar Gárda a náci ideológiával azonosuló csoport, amely segítette a nácikat a második világháború folyamán.”
 
“Már a földalattin sem érezzük magunkat biztonságban”, állítja Köves rabbi, majd hozzáteszi, hogy a Hábád szekta több aktivistája is hasonló fenyegetéseket kapott, mint ő. Felemlít a portál egy másik félelmetes esetet is, amikor is “a Magyar Gárda csoport tagjai megtámadtak és megvertek egy zsidót, akit ezután egészen hazáig kísértek. Bezárták a lakásába (sic!), meggyőződtek róla, hogy tényleg zsidó-e, majd elkezdték rugdosni, miközben azt kiabálták, hogy Menj vissza Auschwitztba, mocskos zsidó!” 
 
A portál végül megjegyzi, hogy a budapesti rendőrség nyomozást indított a tettesek kézre kerítésére. 
 
Júszef el-Kudszi - Kuruc.info
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.