Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Budaházy Edda: bátyám büszke lenne rátok!

2009.07.06
 
És az Erzsébet téren, mikor nekünk támadtak, bátran ellenálltatok. Láttam férfiakat és nőket, fiatalokat és időseket elszántan szembeszállni az állig felfegyverzett robotemberekkel, akik persze „csak a munkájukat végzik”, a rohadékok! (Ezért majd számolunk velük, akik saját fajtájukat gyilkolják.) Láttam, ahogy könnyes szemmel szaladnak hátra, akiket közvetlen közelről lefújtak. Édesanyámat is lefújták, mert odaült a gárdisták közé, édesapám friss protézisműtéttel, bottal bicegett, de mindig ott maradt közvetlen közel.
 
Igaz, mindenki a tüntetés békés voltát emelte ki, de én láttam a tüzet a szemetekben. Hiszen akkor, amikor a nemzetet végveszélybe sodrók minden oldalról nyomorgatnak minket, ellopják földjeinket, bezárják iskoláinkat, kórházainkat, megrontják gyermekeinket, eladósítanak és a felszámolásunkra játszanak, a békesség nem erény.
 
Tisztelet hát a bátraknak, mindenekelőtt a Magyar Gárda tagjainak és Vona Gábornak, a keményen ellenálló betyároknak, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomnak, minden szervezetnek és hazafinak, aki kiállt Budaházy Györgyért, a politikai foglyokért és a Gárdáért az állandó megfélemlítés ellenére. Gyalázat pedig azoknak, akik ilyen-olyan indokkal mindig kibújnak a megmérettetés elől.
 
A bátyám is büszke lenne rátok, ha látta volna, ami július 4-én történt! Már nem tudnak megfélemlíteni bennünket! Ezúton szeretném megköszönni Nektek a bátor kiállást az egész Budaházy család nevében.
 

Budaházy Edda

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.