Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fejvesztetten támad a cionmédia: Vona történelmi pillanatban (A HunHír visszavág)

2009.08.12

 

2009. augusztus 11. 15:34
Lajtabán Pál - HunHír.Hu

A köztévé reggeli műsorában Vona Gábor, a Jobbik (kihez képest az?) elnöke, nyílt sisakkal zsidózott, de nem egy kicsit, hanem alaposan belecsapott a lecsóba írja - a Stopban megjelent publicisztikájában az amúgy zsidó származású, s nem identitású (mint ő szeretné) Pálmai Tamás. Azért fontos ez, mert eddig Pálmai nem tartozott a vicsorgóan magyargyűlölő, ultracion kirekesztők közé. De az E, igen nagybetűkkel Elnök ledöntötte a történelmi falat, elvágta a gordiuszi csomót, amelynek nyírásához Csurka is hozzákezdett, de csak smirglizgette. Vona lassan egy másfél százados közéleti alapkérdést oldott meg egy nyisszantással. Ha egy zsidó származású újságíró provokál egy magyar és magyar érzelmű politikust, akkor az visszavághat. Médiatörténelem Magyarhonban, - s bármit is mondanak erre a kételkedők bármelyik oldalon. Nem bújhat ki bőréből ezentúl egyik logó orrú médiafi, hogy provokatív és alattomos kérdéseire ne kaphassa meg a választ: ha gyűlölöd a magyart, és mindent a zsidóknak rendelsz alá, akkor húzz el Izraelbe. A HunHír.Hu válaszol Pálmai úrnak. Hogy miért? Mert nem a politikus dolga kesztyűt húzni egy médiamunkással. Pálmai támadja azt a politikust, akit mi teljes erőnkkel támogatunk. Éppen ezért mi meg vele harcolunk.

"Már a kereszttűz elején is folyamatosan provokálta a kérdezőket, akik amúgy úri módon úgy tettek, mintha nem vennék észre, hogy Vona úgy döntött, ma újságírókat reggelizik. Az elnök mintha nem is hallotta volna a kérdéseket, folyamatosan arról beszélt, amiről akart. A dolgok - mint később kiderült - "jobbik" menete ez volt, mert amikor a kérdésre adott választ, akkor már nem volt megállás, abban a minutumban, amint a határrevízióban elfoglalt álláspontja került terítékre, mint akit darázs csípett, azonnal visszakérdezett, hogy ha mondjuk, száz év múlva lehetőség nyílna arra, hogy minden magyar egy hazában éljen, azt elleneznék-e a kérdezők. Ekkor még sikerült valamelyest visszaterelni a vita valós vonalára, így az elszabadult pártelnök kénytelen volt kimondani - aminek eszmetársai valószínűleg nem nagyon örültek - hogy az jelenleg nem aktuális. Ezt követően hangzott el az inkriminált kérdés, amelyet Betlen János műsorvezető tett fel, hogy mit tanácsolna pártja tagjainak és szimpatizánsainak, menjenek-e el a hétvégén esedékes újabb neonáci összejövetelre. A válasz (?) tragikusan meglepő volt: Vona közölte, hogy ez egy alattomos kérdés, és egyébként is, ha Bethlent ennyire érdekli a zsidókérdés, és a holokauszt, akkor költözzön Izraelbe, mert ott, annyit foglalkozhat ezzel, amennyit csak akar. A stúdióban megfagyott a levegő, csak Vona nem érezte, hogy átlépett egy minden demokráciában kötelezően betartott határt."

Kedves Pálmai! Most az a baj, hogy az interjúalany nem hagyta uralkodni a túlfuttatott zsidó gyereket, aki, ha nem közülük származna, legfeljebb világosító lenne a tv-ben: kommunikációs trükköket alkalmazott volna a kommunikációs trükkökkel élő kérdezőnél, s ezt is csak a zsidó újságírónak szabad?

"Félreértés ne essék, nem az volt meglepő, hogy Vona Gábor antiszemita, zsidó és idegengyűlölő, ezt eddig is tudtuk, itt azonban kimondott valamit, amit eddig soha, hogy az, aki nem ért egyet vele és pártjával, takarodjon innen, mert ez az ő, és csakis az ő hazájuk. Nem érdekes, és nem is tartozik senkire, hogy Betlen zsidó-e vagy sem, hiszen ő ott nem a saját valós - vagy Vona által vélt - identitását képviselte, hanem minket, valamennyiünket, akik itt élünk és fenntartjuk magunknak a jogot, hogy hazánknak tekintsük ezt az országot, összes nekünk tetsző, és nem tetsző dolgával együtt. És akkor jön egy "ilyen" párt, amelyik azt mondja: nekünk van igazunk! - és ha nem tetszik, nem értesz egyet velünk, nem támogatsz minket, akkor ez többé nem a te hazád, azaz a legsötétebb Rákosi féle korszakot idézve azt mondja, aki nincs velünk, az ellenünk van. Mi más ez, mint a totális diktatúrára törekvés első, megcáfolhatatlan jele. A totalitárius rendszer felé kacsintgatást alátámasztja egy interneten keringő videofelvétel is, amelyen Vona Gábor arról szónokol, hogy a választásokra ide akarja hívni a Forradalmi Iszlám Gárdát Iránból megfigyelőnek, és akkor merje valaki a Jobbik szórólapjait összetépni - harsogja a felvételen. Arról persze nem beszél, hogy Iszlám Gárdista barátainak miként fogja elmagyarázni pártjának azt a szokását, hogy karácsonykor keresztekkel rakja tele a fővárost, úgy látszik, Vona eléggé nagyvonalúan kezeli a vallási ügyeket, és csak a zsidók zavarják."

Kedves Pálmai! No, akkor felejtsük el gyorsan azt a kolosszális baromságot, hogy zsidó identitás, meg zsidó vallás, egyszer és mindenkorra, jó? Az egyértelműen magyargyűlölő, elfogult és a hatalom szolgálatában álló köztévét egy gondolkodó újságíró hogyan nevezteti a magyar nép hangjának, s ezt a holokausztozó zsidó gyereket meg a nép képviselőjének? Nem az a baj veletek, hogy itt éltek, s nem az a baj, hogy ti metéltek, mi meg nem. Az a baj veletek, hogy miközben ugyanolyan jogokat követeltek nagy látványosan, mint mi, ezeket a jogokat már régóta ti birtokoljátok. Hogy a békés egymás mellett élésnek ti vagytok a legnagyobb ellenségei, s nem mi. Mert ti akarjátok ezt az országot, de csak magatoknak, ti hazátoknak tekintitek, de a ti hazátoknak, ahol mi hol vagyunk? Sehol, a lecsóban.

"A reggeli műsorban történelmi pillanatnak lehettünk tanúi, ugyanis - mint a történelem során oly sokszor - egy párt elnöke pillanatnyi sikereik hatása alatt, elbizakodottságtól elvakulva megkezdte pártja felszámolását. Néhány év múlva a Jobbik sem lesz más - akárcsak a MIÉP - mint a rendszerváltás utáni Magyarország történelmi bokaficama".

Kedves Pálmai! lehet, hogy a rabbik tudják a jövőt a zsinagógában, azért politizálnak, acsarkodnak már egyre jobban. A Jobbikot azért hozta létre a történelem, hogy megállítsa, de legalább lassítsa a zsidó honfoglalást. És lehet, hogy egy pártot, vagy egy pártvezért kicsináltok, de Vona már teljesítette küldetése egy részét,és beírta magát a történelembe. A magyar szívű magyarokat, akik közül soknak éppen Vona miatt lett nyílt a tekintete, nem lehet mind kiirtani. És az utolsó is harcolni fog, MAGYARORSZÁGÉRT.

Kedves Pálmai! Hogy miért válaszol írásodra egy nemzeti radikális portál, ez azért van, mert nem a politikus dolga válaszolni az őt ért médiamunkás támadásra. Te harcolsz az ellen a politikus ellen, akit mi teljes erőnkkel támogatunk. Éppen ezért mi meg harcolunk veletek.

Szerény megjegyzés. Amúgy Pálmai úr és a többi liberális tollforgató sem őrjöngött Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök megjegyzésén, hogy akinek n

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.