Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gondolatok Orbán Viktorról

2009.04.28


Az a hír járja Orbán Viktor megmaradt, rendíthetetlen hívei között, hogy a vezér (?) félti a népet. Félti az ütlegektől, könnygáztól, gumi és "nemgumi" lövedéktől - ezért nem hívja őket utcára. Nem akar áldozatokat, mert ő egészen biztosan tudja, hogy AZOK MEGTENNÉK, amitől mindenki tart.

Inkább választja azt az utat, ami sokkal több áldozattal jár a nép számára, de a "vezér" hiszi, hogy keze tiszta marad. Az áldozatok pedig távol vannak, hangjuk nem ér el Orbán Viktorhoz. Nem okoznak álmatlan éjszakákat neki az egyre romló egészségügy következtében elhalálozó, megnyomorodó emberek, az életmentő gyógyszerek sokak számára már megfizethetetlen árai miatt elhulló idősek és betegek, a kilátástalanság és reményvesztettség miatti megugró számú öngyilkosok, a széthulló családok, a valaha tisztességes emberek egymás ellen forduló tehetetlen dühe, gyilkos agressziója. Mindez távol áll Viktortól, az ő világától.

A lényeg, hogy az áldozatok miatt ne őt vonják felelősségre megmaradó hívei. Nekem úgy tűnik, ez az egész nem a népről szól (nemzetről meg pláne), hanem Orbán Viktorról. Az egyik típusú áldozat nem vállalható, mert egyértelműen kapcsolatba hozható a "vezérrel". A másik típusú áldozatot azonban el lehet adni a Gyurcsány/Bajnai kormányok saraként, csak a valóban mélyre látó, gondolkodó emberek vetik Viktor és a Fidesz szemére álszent cinkosságukat, hatalomféltésüket, gyávaságukat - az ilyen tisztán látó emberből meg manapság úgyis alig akad - hiszik ők. De az egyre növekvő elégedetlenség bizony beindítja az emberek fejében a kerekeket, minden kibeszélő só és hírferdítés ellenére. Egyre többen orrolnak meg Viktorra és a Parlamentben ülő fideszes képviselőkre tehetetlenségük miatt.

Mert ez a hátralévő év nem sok jót hoz a többség számára, talán újabb visszafordíthatatlan károkat okozva országnak, nemzetnek, gazdaságnak.

Hát hajrá, Orbán Viktor, harjá Fidesz, vágjátok csak továbbra is a fát magatok és a nemzet alatt, hagyjátok, hadd szenvedjenek még az emberek, hadd legyen még több áldozat, mert nektek ez a jó és ezt diktálja érdeketek a választási eredmények és szavazati százalékok bűvöletében!
Csak nehogy csalódjatok....

Bertha Szilvia
volt Fidesz szavazó

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.