Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Perge Ottó: Titkosszolgálati eszközökkel kutassák ki a Fidesz viselt dolgait!

2009.05.31

 

Ezen kívül alaposan utána kellene nézni annak is, mit csinált Kövér Laca az MSZMP Társadalomtudományi Intézetében 1986-87-ben, de jó lenne tudni azt is, hogyan lett Járai Zsigmond a Tőzsdetanács elnöke 1988-ban.

Továbbá nem elhanyagolható kérdés: vajon együttműködött-e Martonyi János elvtárs a titkosszolgálatokkal 1979 és 1984 között, amikor is a Brüsszeli Kereskedelmi Kirendeltség titkáraként szolgálta a szocializmus ügyét? Martonyi János múltja egyébként is tele van izgalmas fordulatokkal: a Fidesz-kormány egykori külügyminisztere 1989-ben lett hithű kommunista, ugyanis ekkor lépett be a pártba. Vajon azért lett MSZMP-tag, mert csak így lehetett privatizációs kormánybiztos a Németh Miklós vezette kormányban, vagy pedig egy elveihez mindig ragaszkodó emberrel állunk szemben? Nem ártana a titkosszolgálatok bevonásával alaposan felkutatni a hátterét, mert itt valami bűzlik. De roppant érdekes kérdés az is, miféle viszony fűzte össze az SZDSZ-t és a Fideszt az úgynevezett rendszerváltás hajnalán, és végre ki kellene deríteni, vajon a titkosszolgálatok miféle szerepet játszottak a Fidesz "nemzeti fordulatában" 1993-ban, miközben azelőtt a Trianon szó hallatán kivonult a parlamenti ülésről.

Ezen kívül azt is meg kellene nézni, mi is a valós helyzet a Fidesz-székház eladása, a Kaya Ibrahim-ügy, a Deutsch Tamás-féle stadion-beléptető rendszer körül, továbbá nem tudom, vizsgálták-e valaha a Fidesz-kormány privatizációs gyakorlatát.

Orbán Viktor beszámolhatna arról, igaz-e a pletyka, mely szerint vezető magyar politikusok megígérték az izraeli vezetőknek, hogy ha szükséges, beleegyeznek 500 ezer zsidó magyarországi letelepedésébe, és nem gördítenek akadályt az izraeli tőke térnyerése útjába.

Javasolnám a Jobbiknak, igyekezzen feltárni annak a lehallgatási botránynak a hátterét, amelyet fideszes politikusok robbantottak ki 1998-ban, de aztán valami oknál fogva nem bolygatták tovább az ügyet.

Kérném továbbá a Jobbikot, derítse ki, miféle titkosszolgálati eszközöket használt fel a Fidesz Torgyán József lemondatása érdekében, és az is érdekelne, miképpen buktatták le Szabadi Bélát, a Földművelési Minisztérium egykori államtitkárát, és egyáltalán mi igaz az ellene felhozott vádakból.

Továbbá arra is fenemód kíváncsi lennék, mit csinált Kövér Laca elvtárs a Nemzetbiztonsági Hivatal élén 1998 és 2000 között, miért éppen ő lett a titokminiszter, és miért éppen egy MDF-es képviselőt, Demeter Ervint választották utódjául? /Aki aztán Martonyihoz hasonlóan elvi átalakuláson esett át, ugyanis véletlenül éppen ekkor jött rá, hogy ő valójában a Fidesz eszméiért lelkesedik./

Aztán ki kellene kutatni, igazak-e a pletykák, melyek szerint Pintér Sándor egykori belügyminiszternek jó kapcsolatai voltak bizonyos alvilági körökkel, továbbá kérném, járjanak utána annak, volt-e köze a titkosszolgálatoknak ahhoz, hogy Viktor-Viktor Trutymó Emíliát nevezte ki a választási bizottság elnökévé valamikor még 2002 előtt.

Roppant mód kíváncsi lennék, sok-sok honfitársammal egyetemben, tudott-e Viktor-Viktor a 2002-es választások során előforduló MSZP-SZDSZ-es csalásokról, és ha igen, miért nem tett semmit ellenük.

Világos, egyértelmű tájékoztatást követelek arról, mit mondtak az izraeli vezetők Viktorunknak, amikor ő Tel-Avivba látogatott, és kiejtette száján a világtörténelmi jelentőségű mondatot: A Fidesz a Likud testvérpártja.

Kérném, a Jobbik hasson oda, hogy akár a titkosszolgálatok bevetésével is derítsék ki, milyen elvárásokat fogalmaztak meg a Vezénylő Tábornok Úrral szemben a különböző cionista szervezetek.

Követelem továbbá, tárják fel a Tom Sz@ros és Orbán Viktor közötti barátság igazi természetét!
Végül, de korántsem utolsósorban kérném a Jobbikot, vizsgáltassa ki, mi okból haragudott meg Dávidcsillag Ibolya Viktorunkra, akivel pedig korábban olyan jó viszonyban volt.
Azt hiszem, a lista nem teljes, a kérdések tovább sorakoztathatók, de az biztos, hogy Likud Viktor és a Zsidesz viselt dolgainak feltárásához hosszadalmas titkosszolgálati kutatómunka szükségeltetik.
Utódaink, ha lesznek, csodálkozni fognak, miképpen voltunk képesek ennyi mocsok és szemét között létezni?
Augiász bűzlő istállójának kitakarítása a Jobbikra vár.
Perge Ottó
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.