Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Balogh Gyula: Sólyom is távozzon a parlamenti elittel!

2009.03.19
Az azonban megnyugtat, hogy a közvélemény-kutatások szerint a magyar lakosság jelentős része méltatlannak és alkalmatlannak ítéli Önt hivatalára. Rendszeres nemzetközi botrányok kísérik tevékenységét, és véleményem szerint Önt is felelősség terheli azért, hogy Magyarországon elszabadultak az indulatok, tobzódik a kommunista diktatúra, a parlamenti demokráciát pedig, úgy tűnik, a rendőrállam váltja fel.
Hiába ordít az Ön jelöltjeként megválasztott ombudsman, hogy az In-Kal Security és a rendőrség rendszeresen sárba tiporja az Alkotmányt, Ön tétlen, ahelyett, hogy őrködne az alkotmányosság felett. Vitatható módon aláírta azt az alkotmánysértő „tojás törvényt”, amellyel kiiktatják a szólás és véleménynyilvánítás szabadságát Magyarországon.
Ezek után várható volt, hogy 2009. március 15-én a rendőrség szabályosan megszállja a fővárost, és csak azért nem rendeltek el kijárási tilalmat, mert akkor nem lett volna kit megalázni, agyba-főbe verni, gyilkos gázzal lefújni.
Ön sunyi módon arra hivatkozik, hogy nincs joga beleszólni a törvényen kívüli állapot megszüntetésébe, de véletlenül sem kezdeményezett népszavazást vagy bármely más intézkedést, amely gátat szabna Gyurcsány Ferenc szégyenteljes ámokfutásának.
Ön nem indítványozta még az országos és a budapesti főkapitány azonnali visszahívását továbbá a legfőbb ügyész, valamint helyetteseinek elmozdítását.
Rendszeresen fogadja azokat a kétes múltú püspököket, akikről rég kiderült, hogy a kommunista diktatúra III/akárhányas besúgói voltak. Ez szégyen az Elnöki Hivatalra nézve!
A szeme sem rebbent, amikor Varga Mihály elmondta, hogy kb. 1000 milliárd tűnik el évente különböző korrupciós csatornákon a magyar költségvetésből, pedig 20 év alatt ez éppen húszezer milliárd, pontosan annyi, mint a jelenlegi magyar államadósság.
Ön arról sem beszél, hogy míg a politikai elit felveszi külföldről a hitelt, majd azt büntetlenül ellopja, addig a magyar bérből és fizetésből élő állampolgárok naponta 4-5 milliárd forintnyi kamatot kénytelenek fizetni.  Ezt ugyan más szavakkal és formában Herényi Károly is megerősítette korábban az InfoRádióban. Ők csak tudják, hisz ott ülnek a tűz közelében!
Tudja ezt az egész ország, de csak kevesen merik követelni a Gyurcsány-rezsim és a teljes politikai elit azonnali távozását, hiszen ezért vetkőztetés, sőt, testüreg-motozás jár, hiába tiltja azt az Alkotmánybíróság határozata.
Hol van Elnök Úr a jogállamhoz méltó rendőrség, ügyészség és bíróság? Hogy képes parádézni a Kossuth téren a demokrácia esküdt ellenségeivel, akik az országot a polgárháború szélére sodorták, és 4 millió embert nyomorba taszítottak?
Megérett az idő arra, hogy távozzon hivatalából, Sólyom Úr! 
 
Balogh Gyula
MNSZ-elnök
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.