Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Utat mutatna a Magyarok Szövetsége, háttérben a Fidesszel

2009.03.23
Az MSZ előadásain azt hirdetik, hogy kurultájos népgyűlésen fogják megbuktatni a pártendszert augusztus 20-a körül. Ha ez így volna, mindannyian örülnénk, ám a mozgalom orbánista ihletői a háttérben már a 2010-es választáson való indulást tervezik, pártszerűen.
Az is érdekes, hogy az MSZ-t fideszes önkormányzatok támogatják olyan előadóhelyekkel, ahová pl. a Magyar Gárda be sem teheti lábát, vezetőjét pedig a viktorimádó polgári körök éves szájtépésére is meghívták. Vukics Ferenc ezen túlmenően a Honvédség őrnagya, aki, ha például gárdázna, aligha úszná meg fegyelmi, retorzió, netán kirúgás nélkül a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemről. Ugyanis itt dolgozik. Ettől függetlenül maga Vukics is lehet megtévesztett, szemben az alábbi személyekkel.
Makovecz Imre és a Fidesz mellett az MSZP-SZDSZ-szel is üzleti kapcsolatokat ápoló, Bajnai Gordonnal bizniszelő Schmidt Mária támogatása (csak 2006 óta a sokadik kamuszervezetet alapítják nyíltan vagy a háttérből) illetve háttérirányítói szerepe azt jelenti, hogy a Fideszénél nemzetibb külsőségek között, de orbánfanatikus, filoszemita, cionista mozgalmat egyengetnek, ahol a zömmel naív, jóindulatú, a pártoktól viszolygó szimpatizánsok és tagok természetesen nincsenek beavatva a valódi célok tudói közé. A lényeg: a nemzeti radikálisok megerősödésétől rettegő Fidesz és áruló értelmiségi holdudvara pátyolgatásával egy Orbánéknál verbálisan radikálisabb alakulat életrehívása, amely azonban a döntő pillanatokban természetesen KDNP-módra besorol a likudista álellenzék, magyarán éppen az általuk bírált, rothadt régi pártrendszer mögé.
Augusztus 20-áig még természetesen nyomhatják az alkotmányozó, kormány és rendszerbuktató népgyűlés koncepcióját, utána azonban színt kell vallaniuk a pártalapítást illetően, ha a rezsim a helyén marad.
Gyurcsány Ferenc bejelentésére, az új kormányfő kijelölésének szándékára reagálva Kondor Katalin, a szövetségen belül működő bölcsek tanácsának tagja kijelentette: „nem örülhetünk, mert az egyik gazembert egy másik gazember váltja fel”.
A szervezők a tavasz első napján „Tavaszi ébredés” jelszóval hívták az embereket, hogy - többek között - megemlékezzenek a 90 éve alakult „első köztársaság elárulásáról”, a Tanácsköztársaság kikiáltásáról, valamint az „első MSZP” megalakulásáról.
A kordonokkal körbezárt téren az árpádsávos és nemzeti színű zászlót lobogtató mintegy kétezer ember előtt Kondor Katalin, az újonnan alakult szövetség bölcsek tanácsának tagja a rendezvényen arról beszélt: „Magyarország a magyaroké, de az országot már rég eladták”.
A rendezvényen felszólalók arról beszéltek, hogy az „ősi magyar értékekhez” kell visszatérnie az országnak. A szervezők célként azt fogalmazták meg, hogy „utat mutassanak a jövőnek a szeretet és az odaadás jegyében”. Az egyházak képviselői megszentelték a szövetség zászlaját, amely egyébként egy nemzetiszínű, címeres lobogó. Ezután több tucat, üzenetekkel ellátott postagalambokat engedtek szabadon.
A rendezvény végén az emberek virágokat és faágakat helyeztek el a millenniumi emlékmű talapzatánál.
(Kuruc.info - dunaTV nyomán)
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.